Benvinguda del president

Feliu Tura

Els socis, sòcies, pares, mares, jugadors, jugadores, simpatitzants… a tots els que formeu part d’aquesta entitat, del Club de Futbol Mollet Unió Esportiva, us vull donar la benvinguda a aquesta ara remodelada eina d’informació que és la nostra nova pàgina web.

El nostre club és l’entitat esportiva més antiga de la ciutat i, actualment, amb uns 500 joves futbolistes ens fa el club més important de Mollet i del Vallès Oriental. Actualment hi han a l’entitat 41 equips.

És per la nostra història i per la nostra força esportiva que la Junta Directa, la qual tinc l’orgull d’encapçalar, té una responsabilitat molt important. Hem de ser conscients que hem de facilitar allò que se’ns demana… Per tant, hem de fer una tasca sòcio-educativa perquè els nostres jugadors i jugadores donin una imatge positiva del club allà on vagin i hem de fer una tasca esportiva de qualitat perquè els nostres jugadors i jugadores millorin cada dia una mica més i, sobretot, estimin el futbol. Els nens i nenes han de gaudir jugant i si ho aconseguim els resultats també arribaran.

Quan vaig assumir, al febrer del 2008, la presidència del club, el primer que vaig dir rés que una de les principals pretensions del meu mandat era convertir el CF Mollet UE en un club “respectuós i respectat”. Crec que hem avançat en aquest aspecte, però cal encara millorar. No podem permetre que amb una camiseta que porta el lema “L’esport educa” encara hi hagi algún equip del nostre club que participi en picabaralles extraesportives.  Treballem per millorar la nostra consciència esportiva.

Haig de felicitar als tècnics i jugadors i jugadores perquè s’està fent una positiva tasca en educació. D’aquesta manera, els socis podem estar contents, els familiars passen amb més satisfacció el cap de setmana i els jugadors veuen reflectit dissabte o diumenge l’esforç i el treball que fan en els entrenaments. La qüestió principal és que els jugadors vegin que evolucionen i que allò que els seus entrenadors els hi ensenyen després, en els partits, quedi reflectit.

Avançar, progressar… com a jugadors i com a persones és la nostra voluntat. Estem en el bon camí: “Tenim un club gran i ara estem fent un gran club”.

Visca el Club de Futbol Mollet Unió Esportiva!!!

Feliu Tura Camafreita
President del CF Mollet UE

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.