1.200 persones amb el juvenil

El Germans Gonzalvo es va vestir de gala el diumenge passat per rebre el Juvenil A contra el Barça de Lliga Nacional. Unes 1.200 persones van omplir la graderia molletana. Fins i tot les bandes del camp també es van omplir, tant la de la part de la grada com la de les banquetes. Impressionant ambient en el camp molletà que va fer la millor entrada de tota la temporada i una de les més plenes dels darrers anys.

El partit va acabar amb derrota del juvenil ‘A’ per 1 a 2 però va haver emoció fins el final. Al bon joc va acompanyar un gran ambient. “Va ser una gran jornada de futbol al Germans Gonzalvo. Vull felicitar i agraïr el suport de l’aficionat molletà, van haver moltes persones”, va remarcar el president del club, Feliu Tura. A més de la gran assistència a la mitja part es van poder fer fins a tres sortejos: les entrades a les Renault World Series, un peril de Rearcos i dues ampolles de cava de la penya Barcelonista de Mollet. El partit, de màxim interés, va ser retransmès per Vallès Visió.

Fins i tot va reaparèixer la Penya CF Mollet UE Els Peixots amb el incombustible David Pérez. Tan sols una discussió entre dos aficionats va posar una mota al gran ambient que va viure diumenge passat el Germans Gonzalvo. Gràcies Mollet!