112 joves aprenen amb el Campus CF Mollet UE

Imatge del Campus Estiu 2014 / Arxiu CF Mollet UE

Un total de 112 joves han pres part del Campus de Tecnificació del CF Mollet UE. El Campus ha estat quatre setmanes intenses a ple rendiment del 30 de juny al 25 de juliol al camp Municipal del Germans Gonzalvo. Durant les quatre setmanes de sessions els joves han pogut aprendre conceptes tàctics i tècnics, han jugat partits contra d’altres entitats, i sobretot, han fet activitats de lleure i han anat a la piscina de ca n’Arimon.

Han estat quatre setmanes plenes d’activitats esportives. “Malgrat la situació que vam tenir per la fuita de gas, que ja està controlada, la gent ha confiat en el nostre Campus de Tecnificació. Estem satisfets amb més d’un centenar de joves que han volgut aprendre i passar-s’ho d’allò més bé amb nosaltres”, destaca el director i coordinador del Campus, Otger Canals, que també és el coordinador de futbol 7 del CF Mollet UE.

De fet, a la darrera sessió d’aquest divendres els joves han pogut fer una sèrie de partits contra equips del Campus del Sant Fost. En acabar, els participants de la darrera setmana del Campus i els monitors s’han fet una fotografia.

Consulta la galeria d’imatges a la pàgina fan facebook del CF Mollet UE.