160 joves milloren al Campus Estiu del CF Mollet UE

campus_molletUns 160 joves futbolistes milloren tècnicament al Campus Estiu del CF Mollet UE. Aquest divendres va tenir lloc la darrera sessió al camp del Germans Gonzalvo. Han estat 4 setmanes intenses de classes, pràctiques i diversió.

La darrera sessió ha servit per poder veure la millora de gran part dels futbolistes que han passat. “Hem tingut jugadors del Vallès, Maresme i de Barcelona. Estem molt satisfets perquè hem vist com els joves milloren tècnicament”, explica el director del Campus Estiu CF Mollet UE, Otger Canals. Les sessions han estat de dilluns a divendres pels matins i s’ha omplert el camp 1 del Germans Gonzalvo.

El Campus ha millorat la tècnica individual i també els onceptes tàctics en un equip. “Ens agrada practicar conceptes que durant la temporada potser és més complicat. Ens ha anat genial poder remarcar aspectes i jugades d’estratègia”, remarca Canals. De fet, durant les 4 setmanes en total han pogut prendre part del Campus Estiu uns 160 joves entre les edats de prebenjamins i infantils.