Desplaçament exigent

El Primer Equip visita diumenge a partir de les 16h el camp del Vic. L’equip de David Ortiz buscarà aconseguir la segona victòria consecutiva i el primer triomf fora del Germans Gonzalvo i, en conseqüència, mantenir l’imbatibilitat en aquest inici de campionat.

La victòria contra el Tona diumenge passat ha donat confiança a l’equip per afrontar el que serà un partit complicat. El rival i les gran dimensions de l’Estadi Municipal de Vic dificulten sumar els tres punts, tot i que la temporada passada l’equip ja ho va aconseguir gràcies a un gol de Ranchal als últims minuts de partit. «El futbol és confiança, i l’equip està igual que la setmana passada però ve de sumar tres punts. Seguim invictes, que és una cosa molt important», comenta el tècnic.

El Vic, dirigit pel tàndem Xevi Melero-Rafa Rodríguez, també arriba invicte al partit després d’aconseguir dues victòries i un empat. L’equip osonenc manté gran part del bloc de la temporada passada. «El Vic és molt semblant al de la temporada passada. És un equip que vol i necessita tenir la pilota. Els nous entrenadors l’hi han afegit un treball de pressió i de contracop al equip, que li dóna un plus més de dificultat al partit».

Per aquest compromís, David Ortiz tindrà les baixes de Toni Parra i Edu Ranchal.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos