Victòria contra el líder

Victòria de mèrit del CF Mollet UE. Els molletans van guanyar contra La Jonquera, el conjunt líder del grup 1 de la Primera Catalana, que encara no havia perdut cap partit. De fet els visitants havien guanyat els tres primers partits de lliga sent la sorpresa dle grup. Un recent ascendit que es va topar amb l’euqip de Jordi Muñoz que va signar un bon partit i va oferir la primera victòria com a local i la segona de la temporada.

El Mollet va comença molt endollat l’enforntament i va sorprendre amb un canvi tàctic, jugada mestre del cos tècnic. Dos puntes amb màxima pressió al migcamp. Fet que va bloquejar a l’euqip de La Jonquera. I als sis minuts Dani Arqués va marcar el primer gol depsrés d’una gran jugada de combinació. Poc abans l’àrbitre no va assenyala un clar penal per mans a favor del primer equip. El Mollet va dominar el control de la pilota i tant Àlex Gil com Rubén Sánchez van poder marcar el segon abans del descans.

A la represa, el Mollet va continuar amb el domini. Però al minut 60 La Jonquera e sva quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Guillermo Iglesias. Tres minuts després Arqués va marcar el 2 a 0 pels molletans. El partit estava dle tot a favor i Lluis Maïllo va perdonar el tercer. El control era local però en una ràpida jugada, i en el tercer xut visitant entre els tres pals, Jesús Marcos va posar el 2 a 1.

Van aparèixer els nervis pel primer equip però van poder defensar l’aventatge. De fet Aqrués va fallarun penal a poc pel final que hagués suposat el tercer gol molletà. Tot i això el Mollet va dominar i jugar un gran partit al Germans Gonzalvo.

D’altra banda, el Juvenil A no va poder disputar dissabte el seu partit contra el nàstic de Tarragona ‘B’ per la pluja, que va fer impossible jugar a futbol al camp molletà. Encara està per determinar la nova data del partit.