A la mitja part del Juvenil A – Espanyol es sortejarà un pernil gentilesa la Penya Blanc-i-blava Mollet

20130907_Juvenil Espanyol bo-page-001La Penya Blanc-i-blava de Mollet participa com cada any en el partit que el juvenil del RCD Espanyol juga als Germans Gonzalvo. Aquesta temporada la penya molletana facilita un pernil que se sortejarà a la mitja part i que serà lliurat al descans pel president de la Penya Blanc-i-blava, Joan Albert Moreno. El partit tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 19.00 hores.

L’entrada general al partit del Juvenil A – RCD Espanyol costarà 5 €, però tant els socis del CF Mollet UE com els de la Penya Blanc-i-blava de Mollet tindran l’entrada lliure, tot i que poden contribuir a ajudar al club comprant una tira de 2 € pel sorteig del pernil.

Pel trascendental partit del Juvenil A, el club ha dissenyat un cartell que es distribuirà per les instal·lacions del camp municipal del Germans Gonzalvo i per diferents indrets de la ciutat. El club fa una crida als jugadors del futbol base i als seguidors en general perquè asisteixin a aquest interessant partit que pot conduïr al juvenil A del CF Mollet UE a la seva primera victòria en la Lliga Nacional. Diumenge passat els molletans van empatar 2 a 2  al difícil camp del Prat.