“A l’exposició del Museu Abelló es podran veure els tresors del club»

Departament Comunicació CF Mollet UE

Jordi Candela (Mollet del Vallès, 1955) és l’actual vicepresident del CF Mollet UE i president de la comissió del Centenari. El proper divendres 7 de novembres s’inaugura l’exposició dels cents anys del club, de 1914 a 2014, amb una gran expectació. Fa més de 10 mesos que hi treballa i durant un mes i mig estarà al Museu Abelló de Mollet del Vallès.

– Com portes el treball per a preparar l’exposició del Centenari?
– És un treball gratificant i estic molt content. Porto més de 10 mesos amb aquesta exposició i tenim ganes de la seva inauguració. Tot va començar amb uns documents que vaig trobar al despatx de Joan Solé Tura que certificaven que la fundació del club va ser el 1914 i no pas el 1919 com es creia. A partir d’aquí el treball ha estat a contrarellotge de tots per poder mostrar una exposició interessant.

– Què es podrà veure a l’exposició?
– Es podran veure fotografies, samarretes antigues, material amb un pes important històric… i hem preparat un vestidor molt especial amb trofeus, i tot. A més de tot això, inaugurarem el nou himne del club que farà bandera en aquest centenari que celebrem. També hi hauran diferents vídeos amb una projecció d’un molt especial amb imatges de 1956 i 1978. Al Museu Abelló es podran veure els tresors del Centenari del nostre club.

– Amb quin objectiu s’ha preparat aquesta exposició?
– Evidentment per explicar els cent anys del nostre club, que som l’entitat esportiva més antiga de Mollet del Vallès. Però també serà una trobada especial per exjugadors o persones vinculades amb aquest club que fa molt de temps que no es veuen. Serà una bona jornada per l’entitat.

– Com està sent fins ara el Centenari?
– Molt satisfactori. Estem força satisfets i encara queda molt per celebrar. Tenim pendent la presentació del llibre dels cent anys, un sopar i homenatges a la nostra gent. Queda temporada per endavant.