A pels primers 3 punts fora de casa

El Primer equip realitzarà el primer desplaçament de la temporada aquest dissabte a les 18 de la tarda. El rival és el Sant Cugat, equip que ja coneixem de la temporada passada.

El Sant Cugat va perdre a la primera jornada contra el Manlleu per 1 gol a 0, i per tant, voldran obsequiar a la seva afició amb la primera victòria, i aniran a per totes. «És casa seva, però nosaltres hem d’anar allà i guanyar, puntuar. I anem a jugar bé.»Així de contundent és Rizaldos, vol sumar sí o sí la primera victòria del curs aquest cap de setmana. Els jugadors tenen també ganes de sumar els tres punts, i tal com indica Antonio Gómez, la clau és la de cada partit, «a base de molt treball, els resultats acompanyaran segur».

El Mollet arriba a la segona jornada després d’un primer partit carregat de polèmiques que el van condenar a sumar només un punt, quan tenien la victòria a tocar. Rizaldos no podrà comptar amb Ivan Arroyo durant tres partits, sanció que li ha posat la federació per la vermella directa que li van ensenyar al partit contra el Sabadell B per joc perillós.

D’altra banda, el sant cugat no podrà disposar de dos jugadors: Sergio Mendoza, sancionat  amb 7 partits, i Lluis Macia, sancionat amb 1.

El partit es jugarà dissabte a les 18 de la tarda al Municipal Jaume Tubau de Sant Cugat.

Sumar la segona consecutiva

El Juvenil de Bernat Mosquera torna a jugar a casa, aquest dissabte a les 12 del migdia, contra el Sabadell. Els molletans, després de donar la sorpresa contra la Damm, buscaran seguir amb la bona dinàmica i sumar una nova victòria.

El Mollet arriba a la tercera jornada de la Lliga Nacional com a 8è classificat, mentre que el Sabadell encara no ha puntuat i és l’equip que tanca la classificació.

#vamosrojos