Abel Mourelo: «L’objectiu és estar el més amunt possible de la Primera Catalana»

El nou entrenador del primer equip és Abel Mourelo (Barcelona, 1974) que va aterrar al club molletà després de 12 jornades disputades al grup 1 de la Primera Catalana i que va debutar amb victòria en el derbi contra l’EC Granollers (3-1). El primer tram de competició no havia estat el desitjat per l’aficionat i la junta directiva; i amb Mourelo ha tornat la il·lusió d’afrontar el repte de l’ascens a la Tercera Divisió. El nou tècnic té experiència fent de segon entrenador del filial del Compostela a la Tercera Divisió amb Pichi Lucas al capdavant i ha estat tècnic adjunt a la secretaria tècnica del Racing de Ferrol amb el seguiment del Grup 3 de la Segona Divisió B i la captació de jugadors a Espanya, França, Letònia i Lituània, des de la temporada 05/06 fins 09/10. A banda Mourelo s’ha vinculat amb d’altres equips catalans amb el futbol base. A l’any 2011 va ascendir al Juvenil A Mataró a Divisió d’Honor.
– Com afrontes la banqueta del primer equip?
– Em trobo amb moltes forces i molt il·lusionat és una etapa nova i un nou repte dins la meva trajectòria d’entrenador. Vull donar el màxim setmana a setmana i fer que el CF Mollet UE estigui el més amunt possible a la Primera Catalana.
– Perquè vas acceptar al proposta del CF Mollet UE?
– Per temes esportius i perque és un atractiu molt important el repte. Fins fa un mes era l’entrenador del Juvenil A del Mataró a Divisió d’Honor. Després he agafat un temps per descansar per aclarir idees i llavors m’ha sortit aquesta oportunitat i no es podia deixar.
– Quin és l’objectiu?
– Ho anirem veient en les properes jornades però l’objectiu és estar en les posicions d’amunt.
– Com jugarà el teu CF Mollet UE?
– Tot depèn de les peces que tinc però això ho anirem veient. Però asseguro que serem un equip molt intens des de la defensa fins l’atac. Sempre intentarem buscar la superioritat numèrica a qualsevol lloc del camp i tindrem sempre actitud.