Abel Mourelo nou entrenador del CF Mollet UE en substitució de Jordi Muñoz

La Junta Directiva del CF Mollet UE ha decidit prescindir dels serveis del tècnic Jordi Muñoz  pel fet de no haver assolit, després de 12 partits de competició, els resultats previstos o esperats al voltant de la zona d”ascens. Actualment, el CF Mollet UE és novè al grup 1 de la Primera Catalana amb 17 punts fruit de 5 victòries, 2 empats i 5 derrotes (17 gols a favor i 21 en contra). El primer equip molletà es troba a 11 punts del lider, l’Àvià, i només a 4 punts de l’equip que marca el descens, el Lloret. Tot i això el CF Mollet UE vol fer constar que, aquest estiu, el club va formar la plantilla amb els jugadors que Muñoz va triar i sempre amb la voluntat mútua d’estar amb els equips capdavanters de la categoria i lluitar per assolir l’ascens a la Tercera Divisió.

L’entrenador escollit per la Junta Directiva per a portar les regnes del primer equip és Abel Mourelo, barceloní de 38 anys de pares gallecs, que va començar a entrenar el 1996-1997 a l’ escola de futbol base del C.D.Conxo de Santiago de Compostela. La temporada 2002-2003 va fer de segon entrenador de l’equip filial del S.D Compostela S.A.D. a la Tercera Divisió amb Pichi Lucas. «Em prenc el CF Mollet UE com un repte amb il·lusió i lluitarem per estar a la part alta de la Primera Catalana. Hem d’anar partit a partit i veurem fins on arribem», explica Mourelo després de signar com a nou entrenador aquest dimarts al vespre a les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. «Vull que el meu equip jugui a l’atac i en això treballarem», destaca el nou tècnic.

Des de la temporada 2005- 2006 fins la temporada 2009-2010 ha estat tècnic adjunt a la secretaría tècnica del Racing de Ferrol, S.A.D. fent el seguiment del Grup 3 de la Segona Divisió B i la captació de jugadors a Espanya i al estranger (França, Letònia i Lituània). Mourelo va obtenir el títol d’entrenador nacional al CAR de Sant Cugat a la promoció 2007-2008 i  des del 2009 ha treballat a Mataró amb el juvenil A i B. L’any 2011 va ascendir el juvenil A a Divisió d’Honor, assolint una excel.lent temporada en aquesta categoria.