Adrián Padilla i Jaume Serra tornen al primer equip

El migcampista Adrián Padilla i el defensa Jaume Serra són els dos primers fitxatges del CF Mollet UE 2014/2015. Els dos jugadors s’han compromès aquest dimarts a les oficines del club per tornar al Germans Gonzalvo, ja que tots dos ja havien jugat al CF Mollet UE anteriorment.

Jaume Serra va ser el capità del juvenil A de Lliga Nacional la temporada 2011/2012 i una de les peces claus del conjunt dirigit per David Ortiz. A la temporada següent va marxar al juvenil de Divisió d’Honor del CF Badalona i aquesta temporada ha estat al CF Caldes de Tercera Catalana assolint l’ascens a Segona Catalana.

Adrián Padilla havia arribat al primer equip al gener de 2012 a Primera Catalana després de jugar al Girona B a la Segona Catalana i fins i tot haver estat convocat amb el Girona a la Segona Divisió. A la temporada següent va fitxar per la Montanyesa a la Tercera Divisió i després per la Gramanet de la Tercera Divisio i aquesta curs va acabar a la Guineueta de la Segona Catalana.

A banda d’aquests dos fitxatges, la secretria tècnica ha tancat les renovacions a la porteria de Pol Flores i Juan Valenzuela; els defenses Iván Arroyo, Álex Ruiz i Carles Mur; el migcampista Cristian Garcia; i els davanters Hassen Nbili i Ángel Fernández. A més, el primer equip compta amb els juvenils Joan Matabosch (defensa); el Álex Paredes, Arnau Blanco i You Kamassokho (migcampistes); i Jordi Altimira i Omar Quanni (davanters).