“Afrontem el Centenari amb il·lusió però volem els dos camps del Germans Gonzalvo oberts»

Otger Canals (Mollet del Vallès, 1986) compleix la seva vuitena temporada al CF Mollet UE. Des de fa algunes temporades és l’actual coordinador del futbol 7 i compagina aquesta funció aquesta temporada amb la direcció del Juvenil B i l’Aleví B. La coordinació de futbol 7 és l’enllaç entre els joves que s’inicien a l’escola i el pas de gegant cap al futbol 11.

– Com s’entrena en el fubol 7?
– El futbol 7 està totalment ubicat al camp Municipal del Germans Gonzalvo i entrenem en dos franges: de 17.45 a 19h i de 19 a 20.15h. La planificació dels entrenaments és global pensant en tots els equips i fent una proposta sencera de temporada. Així que sobretot plantegem diferents continguts a treballar cada mes i després els entrenadors els posen en pràctica.

– Com veus l’evolució dels equips en els darrers anys?
– L’Evolució està sent sempre favorable. Cada any anem una mica més millor ja sigui en l’aspecte de treballar els entrenaments i om ho fan els jugadors. És molt gratificant veure com cada any es milloren categories i, sobretot, surten jugadors formats a nivell futbolístic i personal. Estem molt satisfets des de la coordinació i esperem que la gent també ho estiguin.

– Quins reptes hi han en aquesta temporada del Centenari?
– Primer de tot valorem aquesta temporada tan especial amb molta il·lusió. Tenim ganes de continuar fent les coses ben fetes. Però per això volem tenir, de nou, els dos camps oberts. Treballem en això i esperem que el compromís es faci realitat i puguem tenir aquesta temporada el camp 2 obert. Per aquest motiu des del club agraïm la paciència de les famílies.

– Vuit temporades al club, com es fa?
– Doncs no ho sé, jo només ofereixo treball i il·lusió. Si segueixen confiant en mi perquè segueixi progressant seguirem junts moltes més temporades. Jo estic content i m’agrada molt el que faig.