Aitor Millán, Jandro i Óscar Casado, primers fitxatges del primer equip

Imatge d'Aitor Millán.

Aitor Millán, Jandro i Óscar Casado són els tres primers fitxatges del primer equip de David Ortiz. Millán havia jugat aquesta temporada a l’Horta, de la Primera Catalana; Jandro havia militat a la Unificació Llefià, de la Segona Catalana; i Óscar Casado havia jugat al Joventud 25 Septiembre a Primera Catalana.

La planificació del primer equip 2015-2016 es comença a definir i aquesta setmana han signat ja tres incorporacions: El defensa Aitor Millán, el migcampista Jandro i el davanter Óscar Casado. A més del Juvenil A pugen Kevin, Gurrea, Vega i David Gómez.

Pel que fa a les renovacions de la plantilla del primer equip, fins ara s’han confirmat la continuïtat del porter Pol; els defenses Solivellas, Ruiz, Padilla i Parra; el migcampista Paredes; i el davanter Natxo.

Pel que fa a les baixes són Óscar, Mur, Reyes, Cristian, Tejero, You, Peque, Germán, Jaume, David García, Biyong i ángel.

El director esportiu, David Anglada, i l’entrenador, David Ortiz, continuen treballant per formar el millor primer equip possible de cara la propera temporada.