«Al Juvenil A volem seguir la dinámica guanyadora i somiar»

David Castro en les categories inferiors del CF Mollet UE.

David Castro (Granollers, 1997) porta des dels 11 anys vinculat al club. Des de benjamins, ha passat per a totes les categories i és un dels jugadors referents del Juvenil A, de la Lliga Nacional. Després d’un inici irregular, l’equip porta ja unes jornades amb una dinàmica positiva que fins i tot, encara que sigui molt complicat, fa somiar amb un ascens històric a Divisió d’Honor.

-L’equip ha millorat. Què faltava?
-Potser vam trobar a faltar ordre i exigència, més unió de l’equip. Tampoc vam tenir les coses gaire clares i l’objectiu. Pas a pas la situació ha millorat i si haguéssim començat amb aquesta dinàmica positiva que ara tenim, ara podríem parlar d’una altra cosa…

-Quina nota poses al Juvenil A?
– Doncs una bona nota perquè hem d’agafar el global de la temporada i cal remarcar la progressió molt bona que estem tenint. L’equip ja no pensa en la salvació, ara pensem en quedar el més amunt possible. Hem encadenat moltes victòries seguides i volem seguir amb aquesta dinàmica per seguir guanyant i somiant.

-Ets juvenil de tercer any, com et trobes dins l’equip?
-Em sento molt bé, he marcat ja 7 gols i enguany em surten bé les coses. Tinc continuïtat al joc i, sobretot, confiança, que és molt important perquè així sempre surt tot molt millor.

-Ja has debutat amb el primer equip, què recordes d’aquell dia?
-Doncs un debut amb molts nervis, va ser contra l’Abadessenc, vam guanyar 4 a 1. També vaig jugar a casa del Vilassar, que era líder, i contra la Molletense.

-Vols continuar amb el primer equip?
-És la meva intenció i espero que pugui fer-ho. La categoria és important i hi ha una bona plantilla, jove, amb ganes de fer coses i un gran futur per fer coses.