Albert Cámara: «Estic molt agraït al club per donar-me una oportunitat en un projecte engrescador»

albert_camara2Albert Cámara (Barcelona, 1973) és una de les figures més reconegudes del futbol català dels darrers anys. El nou entrenador del primer equip sumarà la seva segona experiència en una banqueta sent primer entrenador, ja que la temporada anterior va dirigir al CF Badalona a Segona Divisió B. Fins i tot dos anys abans havia fet de segon de Manolo Márquez a la mateixa entitat badalonina. Com a jugador, la seva àmplia trajectòria avala la seva experiència en equips de la Segona Divisió B com Badalona, L’Hospitalet, Castelló o Gramanet Milan.
– Com afrontes dirigir al CF Mollet UE a la Primera Catalana?
– Afronto el CF Mollet UE amb molta il·lusió. És un repte sortir fora de un club com el CF Badalona on he estat molts anys i canviar d’aires està molt bé. De fet, en el meu primer dia entrenant al club estava nerviós per anar a una nova casa i intentar donar una bona imatge amb el primer equip. Arribo amb moltes ganes de treballar al màxim i vinc a fer les coses bé. El meu segon serà Lluís Sité, un entrenador jove però que tinc bones referències de la seva feina. Estic molt agraït al CF Mollet UE per donar-me una oportunitat així amb un projecte engrescador.
– Quin futbol es veurà al Germans Gonzalvo amb Albert Cámara a la banqueta?
A mi m’agrada fer un futbol atractiu i elaborat. Això en part depèn dels jugadors que tenim i hem de buscar un equilibri i no descartem reforçar la plantilla, però això ja ho veurem. Però sense cap mena de dubte m’agrada jugar sortint amb la pilota controlada des del darrere i, sobretot, ser protagonistes en el partit.
– Amb quin objectiu agafes el primer equip?
Nosaltres ara som un equip de mitja taula de la Primera Catalana ara mateix i a partir d’aquí treballem. Amb esforç i humilitat hem d’anar pujant mica en mica. Ara el que més ens preocupa és fer un equip fort. Tots volem estar més amunt però hem de treballar molt per aconseguir-ho.

-L’entrevista sencera es publicarà aquest diumenge amb El Fulletó, gratis amb l’entrada del primer equip vs UE La Jonquera (diumenge, 12.00 hores)-