Albert Cámara renova amb el Primer equip

El CF Mollet UE i Albert Cámara arriben a un acord per la renovació de l’entrenador per la temporada 2014/2015.  D’aquesta manera el club dóna continuïtat al projecte de Cámara des que va agafar el Primer equip al novembre de 2013 i es convertirà en el tècnic del Primer equip a la temporada del Centenari del CF Mollet UE.

L’acord per renovar Albert Cámara s’ha signat un cop s’ha assolit la permanència matemàtica a la Primera Catalana quan encara falta una jornada per acabar la temporada actual. Cámara continuarà l’actual projecte, però en aquesta ocasió encetarà la temporada des de l’inici «Estic content, bastant content. És important començar des de  zero una temporada perquè aixi fas l’equip a la teva mida. Tot i això, nosaltres ja hi som des del novembre. M’agrada donar continuïtat als grups, tot i que hi han llocs que es necessiten reforçar. Les temporades són molt llargues i necessitarem gent també del juvenil, però sobretot, gent amb il·lusió, ganes i implicació», ha explicat l’entrenador molletà. En aquest sentit, Albert Cámara confia oferir un equip que «enganxi a la gent» a l’any del Centenari.

L’objectiu de l’equip serà oferir un conjunt el més competitiu possible per afrontar amb les màximes garanties la Primera Catalana la propera temporada. «Com a esportista vols sempre el millor. Però per aconsegur els reptes s’ha de tenir una base i uns principis. I ara estem en això. Volem un equip que il·lusioni i enganxi i que a final de temporada tothom tingui una alegria, però hem d’anar partit a partit, i, sobretot, treballar», ha remarcat el tècnic sobre la confecció de la plantilla.

Albert Cámara va arribar a meitats del novembre i des d’aleshores ha aconseguit 7 victòries, 9 empats i 7 derrotes aconseguint la permanència matemàtica una jornada abans d’acabar la temporada.