Albert Medall, coordinador del futbol femení

Departament Comunicació

El futbol femení del CF Mollet UE serà una realitat la propera temporada. El club ja hi treballa per crear una estructura femenina des de la base fins a un equip sènior. El coordinador del futbol base femení del club és Albert Medall, de 33 anys i que compta amb una àmplia experiència.

«L’objectiu del club és crear una base potent i volem tenir un equip en cadascuna de les categories de base», remarca Medall. De fet, el coordinador explica que pràcticament ja està garantit el sènior femení i que hi té «un grup de noies» que podrien formar part del club la propera temporada.

L’estructura femenina té la intenció de ser un projecte amb ambició i vol seguir la referència que hi té l’estructura masculina al Vallès. El club ha posat en marxa l’estructura femenina i qualsevol jugadora que vulgui formar part pot demanar més informació en el correu electrònic femeni@cfmolletue.com.

Al llarg de la història centenària del club, l’entitat ha comptat amb sènior femení en molt poques temporades. La darrera va ser als anys 70.