Aleix Cirera reforça l’atac del primer equip

El davanter Aleix Cirera, de 21 anys, torna al Germans Gonzalvo. L’atacant s’ha incorporat aquesta setmana als entrenaments del primer equip després de signar fins a finals de temporada dilluns a les oficines del camp molletà.

Aleix Cirera havia jugat al Juvenil A a la Lliga Nacional durant una temporada i mitja d’una altra. Posteriorment va passar com a sènior al Vilanova del Vallès i al Cardedeu de la  Segona Catalana. «Conec a alguns dels companys i també al míster. Em van explicar el projecte i vinc amb il·lusió», explica el davanter molletà.

Cirera destaca per la seva polivalència en atac. «Puc jugar en qualsevol lloc de la davantera, a la mitja punta o al lateral dret. Jugaré on em digui el tècnic», remarca el nou jugador, que aquesta temporada va jugar en un equip de futbol de la lliga universitària d’Anglaterra. «Va ser tota una experiència. Allà el físic és molt important. Ha estat una bona etapa mentre estudiava», diu.

L’entrenador del CF Mollet UE, David Ortiz, destaca la voluntat d’Aleix Cirera de formar part del projecte encetat aquest estiu al primer equip. «És un jugador més que torna al seu club. Es va formar en part amb nosaltres al Juvenil A i estem molt satisfets de seguir sumant ajudes de nivell en aquesta plantilla amb aquest projecte que tenim», destaca el ècnic molletà.

El cos tècnic i la direcció esportiva no descarten incorporar un o dos jugadors més en els propers dies.