Aleví F. Inici expectant en un any de treball

L’Aleví F de Raúl Pérez ha tingut un inici brillant al grup 45 de Tercera Divisió Aleví, comptant per victòria les 4 jornades disputades fins ara. Tot i aquest bon començament, l’objectiu marcat a principi de temporada no era el de disputar les places capdavanteres: «no ens havíem marcat l’objectiu de guanyar la lliga, sinó anar treballant cada setmana, anar millorant i que els jugadors s’ho passin bé». El responsable tècnic de l’equip però, no renuncia a res després d’aquest inici «si es dóna l’ocasió que podem lluitar per la lliga perquè treballem bé, doncs tirarem endavant i ho farem».

Inicialment, el grup 45 estava compost per 16 equips, però 1 dels participants es va retirar abans de la 1a jornada, deixant la lliga en 15 equips. La lliga destaca per la igualtat entre els equips, ja que només hi ha 3 punts de separació entre la 1a i la 7a plaça. Precisament, l’Aleví F és un d’aquests equips, ja que es troba en 2a posició amb 12 punts. Pel que fa a la lliga, Pérez declara que «a aquestes edats les categories van com van, hi ha equips que lluiten molt, així que serà difícil  estar a dalt, però si ens ho proposem, podem lluitar i optar per alguna cosa important. La clau és el compromís, ja que si un jugador no treballa bé, per molt bo que sigui, si un rival treballa més o li fica més ganes, segurament el superarà».

Pel que fa a la metodologia utilitzada en els entrenaments, l’entrenador molletà destaca que: «entrenem 3 dies a la setmana, on els dilluns treballem la part física i es corregeixen els errors comesos al partit, els dimecres analitzem el rival del cap de setmana, per saber com jugar-li, i els divendres enfoquem l’entrenament al partit, treballant la finalització de cara a porteria».

Per a potenciar als seus jugadors, Pérez els exigeix que treballin: «demano als meus jugadors que no parin de lluitar mai, independentment de si anem perdent o guanyant, siguem més o menys jugadors, és important que no es rendeixin, s’ho passin bé i gaudeixin». Una altra de les exigències del preparador molletà és el companyerisme: «en l’esport d’equip és fonamental la bona relació dins el vestuari, ja que això després es veu reflectit en el camp, i els jugadors disfruten més en veure que les coses els surten bé als seus amics».

Aquest cap de setmana, l’Aleví F descansa, ja que els tocava enfrontar-se a l’equip que es va retirar de la competició. Així doncs, la propera jornada del conjunt molletà serà el cap de setmana vinent (diumenge dia 12 a les 10.45h.) al camp de l’Ametlla, «a priori és un partit fàcil perquè ens enfrontem a un equip de la zona baixa, però no ens podem fiar perquè, per exemple, el darrer partit aquí casa va ser contra el cuer, i vam guanyar per un ajustat 2 a 1, per això dic, no ens podem fiar del rival, dóna igual la seva posició, ens hem de centrar en jugar bé«.