Aleví G. Amb el futur en ment

Josep Amor, entrenador d’un Aleví G que aquesta temporada competeix en el Grup 41 de Tercera Divisió, va decidir afrontar aquesta temporada amb l’objectiu que els seus jugadors arribessin preparats l’any vinent al seu primer curs en futbol-11, «ens vam proposar fer un equip perquè érem jugadors totalment nous, i volíem fer un grup unit i competitiu que anés millorant dia a dia perquè l’any que ve comencen l’etapa d’infantils i volíem que arribessin amb el màxim de conceptes assolits». Amb 2/3 de temporada completats, el preparador molletà declara que l’objectiu inicial s’està complint, «pel que fa a competició vam començar malament, ja que dels primers 6 partits només vam guanyar 1 però després vam encadenar 5 victòries consecutives, i ara estem novens així que estem contents amb el rendiment que estem donant, i pel que fa a la formació, els nens estan cada vegada més actius, millorant en aspectes defensius i ofensius, i crec que ens estem preparant bé per l’any vinent».

Després de 22 jornades, l’Aleví G ocupa la 9a posició del grup amb 31 punts i un balanç de 87 gols a favor i 73 dianes concedides, fet que permet als molletans estar lluny de la zona baixa. Respecte a la lliga, Amor menciona que, «dins el grup hi ha diferents nivells, on els 3 primers equips són superiors a la resta, i els 3 últims tenen un nivell més fluixet, i després els que ens trobem a la zona mitja tenim un nivell similar, on estem lluitant per intentar quedar el més a dalt possible dins d’aquest grup, que és la nostra lliga, ja que quan juguem entre nosaltres els partits estan molt igualats i competits».

Pel que fa a la metodologia, l’entrenador molletà destaca que, «el primer quart d’hora d’entrenament ens centrem en l’apartat tècnic, i fem conducció, control i passades en jocs perquè sigui més divertit per ells, després treballem aspectes tècnic-tàctics de manera global, és a dir, buscant una millora conjunta en la posició del camp, la defensa, les finalitzacions de les jugades, les accions combinades i el xut a porteria, i al final treballem partit perquè així ja estiguem preparats pels caps de setmana i perquè marxin a casa contents«.

Per a Amor és important ajudar als seus jugadors en els aspectes on es mostren més fluixos perquè així siguin més complets sobre el terreny de joc, «hem centro molt en treballar el compromís defensiu, que tots estiguin disposats a defensar, no només els que juguen al darrera, sinó també els de davant en la pressió, i també en aspectes purament defensius com l’anticipació, les desviacions, les intercepcions, les entrades i els aspectes tècnics que han de millorar perquè el pas a futbol-11 els sigui més còmode. També hem centro en les passades, ja que ens costa molt enllaçar jugades llargues amb passades, i si aconseguim millorar això, els serà més fàcil jugar molts anys a futbol«.

Aquest dissabte a les 9.30h. l’Aleví G disputa la 23a jornada de lliga al camp d’un Olímpic La Garriga que ocupa la 12a posició amb un total de 23 punts. Pel que fa a aquest partit, el tècnic molletà declara que, «a la primera volta vam guanyar per 9 a 0 en un partit en què tot ens va sortir de cara, vam tenir un gran encert de cara a porteria i en defensa no vam patir. No espero que sigui el mateix, tant de bo ho sigui, però crec que serà un duel competit, així que hem preparat el partit perquè no es despistin, perquè no es pensin que com a l’anada ens va anar molt bé, ara passarà el mateix, però anem a guanyar per tornar a casa amb una nova alegria«.

Amor espera que els seus jugadors continuïn treballant en el que queda de temporada per arribar bé a l’any vinent, «queden 2 mesos per ser futbol-11, per tant, seguirem treballant perquè els aspectes tècnics i tàctics quedin clars, i que continuïn millorant. Pel que fa a la competició, com a mínim volem igualar la primera volta pel que fa a punts per intentar quedar per sobre la 8a plaça, és a dir, de la zona mitja-alta del grup«.