Alexia Putellas apadrina el futbol femení del CF Mollet UE

Alexia Putellas rebent l'obsequi del club per part de les jugadores del planter del CF Mollet UE

Alexia Putellas, jugadora professional de futbol, i padrina del futbol femení del club, va visitar el dijous 20/09 el Municipal Germans Gonzalvo per saludar les vora 70 jugadores que formen part del CF Mollet UE, parlar amb elles, fotografiar-se i firmar tots els autògrafs que li demanaven. Enguany, és la 3a temporada que Putellas apadrina el futbol femení del nostre club i ha pogut comprovar el compromís que el CF Mollet UE té amb l’esport femení, ja que temporada rere temporada creix el nombre de jugadores del club, passant de les 50 inscrites l’any passat a les gairebé 70 d’aquest curs 18-19, «s’agraeix que els clubs apostin pel futbol femení, jo crec que era necessari que els clubs donin oportunitats a les jugadores de jugar a futbol a la seva ciutat, i valoro que un club gran dins el poble com és el Mollet, estigui implicat en el futbol femení i hagi format bons equips».

Putellas, que va dividir la seva formació entre el CE Sabadell, el FC Barcelona i el RCD Espanyol, on va arribar a debutar a Primera Divisió, destaca estar molt contenta de seguir apadrinant els equips femenins de futbol formatiu del club 1 any més, «estic molt contenta que el projecte que va començar fa 3 anys segueixi consolidat, i molt contenta que sigui aquí a Mollet, la meva ciutat».

Aquesta temporada la molletana compleix el seu 9è any disputant la màxima categoria espanyola de futbol, ja que a més a més de debutar al RCD Espanyol, va jugar 1 temporada al Llevant UD i duu 7 cursos al FC Barcelona femení. Coneixedora de la dificultat que comporta arribar a ser professional, Putellas no dubta en donar consells a les joves jugadores del club, «sobretot que disfrutin, que s’empapin dels valors que dóna l’esport i per damunt de tot que s’ho passin bé. És molt difícil arribar a dalt i per això és molt important que continuïn estudiant i formant-se per a estar preparades per al futur, però el principal és el que ja he comentat, que gaudeixin molt i sempre que puguin que juguin».

Després de fotografiar-se amb tothom qui li ho ha demanat, Alexia Putellas ha rebut obsequis per part del club, 1 fotografia del casament dels seus pares, i 2 gorres que Alexia no ha dubtat en demanar a les jugadores del nostre planter que li signessin.

Moltes gràcies per venir Alexia i molta sort aquesta temporada!!

Esperem veure’t l’any que ve també!!

#futfem

#vamosrojas