Amb actitud

Diumenge (12h) arriba la tercera jornada de Primera Catalana al Germans Gonzalvo. El rival és la UE La Jonquera, un altre dels equips que ha baixat de 3a divisió.

No estem tenint l’inici de lliga desitjat, i això es nota en la confiança dels nostres jugadors. L’empat a la primera jornada contra el sabadell, i la derrota al camp del Sant Cugat fan que Rizaldos sigui contundent analitzant el que està passant: «Hem de rectificar moltes coses, en aquesta categoria hem de córrer molt més del que estem corrent. El que s’ha de canviar és l’actitud dels jugadors, crec que això és el que falta; però no perquè no volen ells, penso que els està costant entrar en aquesta categoria. En el moment que canviem l’actitud això anirà cap amunt.»

Amb aquest objectiu per aquest diumenge (fer un canvi d’actitud), el rival amb què ens trobarem serà molt complicat. La Jonquera és un equip amb ex-jugadors de 3a, i tot i que van canviar d’entrenador la mateixa setmana de l’inici de lliga, ja han aconseguit la primera victòria (balanç d’una victòria i una derrota). Ramon Suárez coneix bé a La Jonquera de l’any passat, i ja avisa que «serà un partit complicat: La Jonquera és un equip que acostuma a marcar pocs gols però dóna molta rendiblitat als que marca. I defensivament és un equip molt sòlid, té ofici i sap al que juga».

 

La plantilla encara el partit amb ganes de donar-li la volta a aquest inici de lliga, i estan motivats. «És un partit maco per poder donar-li la volta a tot, i poder donar-nos una alegria tant a nosaltres, al club i a l’afició», explica Suárez.

Us esperem a tots diumenge a les 12 al camp! Veniu a animar al Primer Equip, i convertiu-vos en el 12è jugador del Mollet!

#vamosrojos