Victòria al Ripollet

El primer equip va sumar ters punts importants contra el Ripollet. El conjunt de Jordi Muñoz es va imposar amb un joc eficient i que va deixar la porteria molletana sense encaixar cap gol. De fet la diana de Diego Novo de penal abans del descans va ser més que suficient. Aixó sí amb l’ajut de Tomás Egea a la segona part que va treure tres pilotes complicades i que va superar els xuts de Cubano i Arnau Fortuny, ex jugador del Mollet. De fet hi havien fins a sis jugadors molletans de la temporada anterior a les files del Ripollet (els germans Marc i Arnau Fortuny, Txiqui, Torcal, Torrecillas i Durán).

Els molletans van dominar la primera part amb un joc efectiu. La connexió Novo i Àlex Gil es va poder veure per primer cop al Germans Gonzalvo. Un cop superades les molèsties de Novo, els dos jugadors van rubricar un partit ple de complicitats que van trastocar els plans defensius del Ripollet. Si els del Vallès Occidental van provar xuts amb Arnau i Cubano, el Mollet ho va fer mitjançant Gil i Novo. De fet tot just després de marcar Novo el gol de penal -provocat sobre Gil-, va poder marcar un segon de cap en assistència de Gil.

A la represa el Ripollet va arriscar i el Mollet va defensar la victòria per la mínima. La jugada va sortir rodona per l’equip de Jordi Muñoz, especialment nerviós per jugar contra el seu ex equip. Cubano, Arnau i Txiqui, ex jugador del Mollet, van intentar sense èxit superar el mur de Tomás Egea. Així Gil va gaudir d’una clara acció per marcar el segon gol local però no va poder superar en l’un contra un al porter visitant. Als darrers minuts Quim va ser expulsat per una clara falta, però el marcador ja no es va moure.

El priumer equip suma la tercera victòria i ja disposa de 9 punts a la seva casella a la part alta del grup 1 de la Primera Catalana. El proper partit molletà serà contra el Guíxols.