Amb les piles carregades

Tornada a la competició. El Primer Equip rep diumenge a les 12h la visita de la FP Hermes. L’equip de David Ortiz buscarà sumar un nou triomf al Germans Gonzalvo per seguir enganxat a la zona alta de la classificació abans de començar el ‘Tourmalet’.

Setmana sense partits per tal de recarregar piles i afrontar les últimes jornades amb garanties. La derrota a Farners va trencar una llarga ratxa d’imbatibilitat, però l’equip s’ha conjurat per tal d’arribar amb opcions reals d’aspirar a lluitar per cotes altes en aquest tram final de lliga. «L’equip està competint bé als entrenaments, amb molta intesitat, moltes ganes, i estem preparats per diumenge. Espero poder tornar amb victòria», afirma Edu Ranchal, que tornarà a la convocatòria després de moltes setmanes de baixa.

La FP Hermes, dirigit per Lolo Alonso, arriba a Mollet després de tres derrotes consecutives i es troben en catorzena posició amb 23 punts. Els del Maresme només han aconseguit dues victòries lluny del seu camp. «És un equip que es juga molt, trobant-se a la zona complicada de la taula. Han canviat molt la plantilla durant l’any, però han fitxat bé i ens ho posaran molt difícil», admet Ortiz.

Al partit d’anada, victòria (0-1) al Municipal d’Esports de Montgat amb un gol de Marc Masip.

Per aquest partit, el tècnic no podrà comptar amb Llobet i Arroyo, baixes per lesió.

El partit es podrà seguir pel twitter del club! #vamosrojos