Antonio Parra és nou jugador del CF Mollet UE

El cinquè fitxatge del CF Mollet UE 2014/2015 és el jugador de banda Antonio Parra, que procedeix de la Unificació Llefià. Aquest dilluns es va fer efectiva la incorporació del nou jugador a la plantilla que confecciona l’entrenador Albert Cámara i la secretaria tècnica.

Antonio Parra és un jugador amb recorregut a la banda degut que pot fer de lateral, interior o extrem. Destaca per la seva polivalència i estat físic. Aquesta temporada havia jugat a la Unificació Llefià del grup 1 de la Primera Catalana.

Amb Parra són cinc les cares noves per la propera temporada després de les incorporacions del defensa Juame Serra, el mig Adrián Padilla i els davanters Brian Quijada i Carlos Vidal. A banda d’aquests cinc fitxatges, la secretria tècnica ha tancat les renovacions a la porteria de Pol Flores i Juan Valenzuela; els defenses Iván Arroyo, Álex Ruiz i Carles Mur; el migcampista Cristian Garcia; i els davanters Hassen Nbili i Ángel Fernández. A més, el primer equip compta amb els juvenils Joan Matabosch (defensa); el Álex Paredes, Arnau Blanco i You Kamassokho (migcampistes); i Jordi Altimira i Omar Quanni (davanters).