Apunta’t al Campus Estiu 2013 CF Mollet UE!!!

campus_molletT’agrada el futbol? Què fas a l’estiu? Al mes de juliol el CF Mollet UE organitza el Campus d’Estiu 2013 amb l’objectiu de gaudir aprenent fent futbol amb joves d’entre 5 a 13 anys. Les sessions tindran lloc a les instal·lacions del Camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet a partir del proper 1 de juliol fins el 26 de juliol, a més els dimarts i dijous anirem a la piscina del Complex Esportiu Ca n’Arimon de Mollet. Les inscripcions són limitades fins el 28 de juny i s’ha de Inscripció Campus Estiu 2013 a la secretaria de les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo.

L’horari de les sessions serà de les 9.00 hores del matí fins a les 13.00 hores, amb possibilitat de servei de d’acollida -de 8.00 a 9.00 hores- i servei de dinar -de 13.00 a 15.00 hores. El Campus Estiu 2013 estarà dirigit pel coordinador de F-7 Otger Canals. “Tenim entrenadors qualificats amb el primer i segon nivell d’entrenador. Volem que els joves millorin les seves condicions individuals, i que les puguin aplicar a la propera temporada”, explica Otger Canals.

Amb la inscripció al Campus Estiu 2013 el campus donarà una equipació (samarreta i pantaló curt). Cal portar les botes i els dies de piscina roba de bany i tovallola. Per a més informació us podeu adreçar a l’oficina de coordinació del club i preguntar per Otger Canals (de 17 a 20.30 h.) o bé al correu electrònic otgercanals@hotmail.com.