Apunta’t al Campus Tecnificació Estiu 2015

campus-estiu-2015El CF Mollet UE organitza el Campus Tecnificació Estiu 2015 del 29 de juny al 24 de juliol (4 setmanes) al camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès. El Campus està dirigit per a nens nascuts des del 2002 fins al 2010.

L’horari serà de 9 h a 13h amb una aturada per esmorzar (s’ha de portar de casa) de 10.45h a 11.15h. Els nens podran gaudir de dos dies a la setmana de la piscina de Ca n’Arimon (els dimarts i els dijous de 11 h a 13 h). Hi ha la possibilitat del servei d’acollida a les 8h (10 euros afegit a la setmana).

El Campus Tecnificació Estiu 2015 està dirigit pel coordinador de futbol 7, Marc Trasobares.

OBJECTIUS

Els principals objectius del Campus de Tecnificació del CF Mollet UE són la diversió i l’aprenentatge. Durant la temporada no hi ha gaire marge per potenciar els aspectes tècnics i de coordinació del jugador, i en el Campus és el moment ideal per potenciar aquests aspectes, sense deixar de banda els continguts cognitius i tàctics.

VESTIMENTA I MATERIAL

Els jugadors que s’apuntin al Campus de Tecnificació del CF Mollet UE han de portar a les sessions la roba d’entrenament (pantalons curts, samarreta, mitges i botes). A més, han de portar l’esmorzar i beguda. Per als dies de piscina (dimarts i dijous) s’haurà de portar la roba d’entrenament, banyador, tovallola i xancletes.

PREUS I INSCRIPCIÓ

1 setmana 60 euros

2 setmanes 115 euros

3 setmanes 165 euros

4 setmanes 210 euros

Preus especials per a 2 germans; i si hi ha 3 germans, el tercer GRATUIT.

(Nomes es podrà optar al descompte en cas de fer la inscripció per varies setmanes o de germans a la vegada).

Per a inscriure’s al Campus Tecnificació 2015 CF Mollet UE cal omplir les dades que sol·licitem en AQUEST DOCUMENT  i presentar-ho a l’oficina de coordinació del CF Mollet UE o al correu marc-trasobares@hotmail.com.

El pagament s’ha de portar en efectiu a l’oficina de coordinació del club i demanar per Marc Trasobares (director Campus) o Sandra Libori (secretaria club).