«Aquesta temporada s’ha apostat millor, per una plantilla jove i amb ganes»

Paco Barrero (Granollers, 1981) ocupa el càrrec de delegat del primer equip i aquesta temporada compleix la seva tercera a la banqueta. Anteriorment havia estat entrenador del futbol base i fins i tot va ser porter durant tres temporades entre l’Amateur B i el primer equip. Per tant Barrero coneix perfectament com és el vestidor del Germans Gonzalvo.

– Com és la tasca d’un delegat?
– Principalment soc una mena d’enllaç entre els jugadors i la junta directiva del club. En tot moment estic molt a sobre de les qüestions arbitrals i intento ajudar en tot en el que puc al mister, Albert Cámara. A més, durant el partit intento donar exemple amb una bona actitud i estic molt pendent de l’àrbitre perquè tot estigui correcte, especialment quan juguem a casa.

– És la tercera temporada, com et trobes al CF Mollet UE?
– Molt content i molt integrat. Tinc moltes ganes de continuar ajudant en aquest club perquè segueixi creixent. I sobretot esperem que aquest primer equip pugui donar un pas més endavant. Però anem poc a poc.

– Quines sensacions tens d’aquest nou primer equip?
– És una filosofia diferent que d’altres temporades. Si abans es buscava un ascens amb jugadors de renom de Primera Catalana i Tercera Divisió, aquest any s’ha apostat millor per gent jove i amb moltes ganes. Però aquest equip s’ha d’anar fent mica en mica. Però ja es veu que la predisposició dels jugadors és molt gran i això agrada a tothom.

– La Primera Catalana enguany es veu molt igualada…
– Està tot molt igualat, traient un parell d’equips que tenen un nivell més baix. La resta són molt competitius i s’ha de començar cada partit al 100% perquè qualsevol equip et pot posar en veritables problemes. Però nosaltres confiem en aquesta plantilla. La gent s’ha de conscienciar que aquest és un projecte amb un equip jove i que necessita un cert recorregut.