Arriba l’hora de la veritat

Torna el campionat de Primera Catalana al Municipal dels Germans Gonzalvo. El Primer Equip rebrà diumenge a les 19h al San Juan Atlético Montcada en el que serà el primer partit de la temporada. L’equip molletà buscarà començar amb bon peu i superar els montcadencs, que jugaran el seu primer partit a Primera Catalana en tota la història del club.

Després d’una pretemporada d’alt i baixos, l’equip molletà ha de fer-se fort des del primer dia al Germans Gonzalvo per millorar els resultats de la temporada passada, sobretot com a local. «Les sensacions a la pretemporada han sigut de tot tipus, però ens han servit per corregir errors abans de l’inici. L’únic que val al final són els tres primers punts de diumenge», afirma l’entrenador.

El rival, dirigit per José Pinti, ha aterrat aquesta temporada al grup 1 després d’assolir l’ascens des de la Segona Catalana. Els montcadencs han disputat quatre partits amistosos, sumant dues victòries, un empat i una derrota, tenint a Fran Espinosa com a màxim realitzador de l’equip amb quatre gols. «Tenim moltes ganes de que sigui diumenge. Que ells debutin a la categoria li dóna un plus més de dificultat al partit perquè vindran amb molta il·lusió, però juguem a casa i aquí se’ns han d’escapar molts pocs punts», remarca Ortiz.

Per aquest partit, David Ortiz podrà comptar amb la totalitat de la plantilla per fer la convocatòria, però tindrà els dubtes d’Edu Ranchal i Arroyo fins l’últim moment.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos

SANT JOAN DE MONTCADA