Avui, Cadet A – Girona al Germans Gonzalvo (20.15h)

mollet_girona

El camp Municipal del Germans Gonzalzo serà un clam aquest vespre (20.15 hores) durant el partit del Cadet A – Girona. En joc hi ha la permanència del Cadet A a Preferent i el futbol base recolzarà al conjunt de Ricard Sánchez com sempre han fet els seguidors i jugadors del CF Mollet UE quan un equip ho ha necessitat.

El partit contra el Girona, l’actual líder, és l’enfrontament més complicat del tram final dels molletans. En el partit de la primera volta, els molletans van poder empatar 2-2 però els gironins porten una dinàmica positiva i no perden des del 16 de març. “Ells s’estan jugant la lliga. I vindran a jugar. Però noslatres tenim les nostres opcions. Però tan important és aquest compromís com el de diumenge contra el Fornells, i la resta”, valora l’entrenador del Cadet A.

El Cadet A també arriba en la seva millor forma degut que ha signat la millor dinàmica en 5 partits de tota la temporada amb 3 victòries, 1 empat i 1 derrota. “Ens ha acostat molt arribar en aquest nivell. Esperem continuar així i poder salvar la categoria”, remarca Ricard Sánchez.