‘Baby’ renova amb el primer equip

babyEl primer equip del CF Mollet UE comença a prendre forma després de dues setmanes intenses de fitxatges i renovacions. A falta d’alguns reforços a la línia defensiva el primer equip està gairebé definit després de la renovació de Gabriel Santiago ‘Baby’ (Barcelona, 1986). El davanter es va comprometre amb el CF Mollet UE per a la temporada 2013/2014 aquest dijous a les oficines del Camp Municipal Germans Gonzalvo de Mollet.

Amb la renovació de ‘Baby’ el primer equip s’assegura la continuïtat del principal referent en atac del tram final de la campanya que tot just acaba. De fet, el davanter va jugar els darrers 11 partits de campionat i va marcar 11 gols, sent el millor percentatge anotador del grup 1 de la Primera Catalan a gol per partit. «Estic molt satisfet de continuar amb el CF Mollet UE. Hem assolit l’objectiu de mantenir la categoria i fins i tot hem intentat lluitar per quedar una mica més amunt. A la propera temporada volem més i millor», va apuntar el davanter a l’acte de renovació. ‘Baby’ es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona i el CF Damm, tot seguit va passar pel Figueres, Gavà, Mallorca B i Almeria B (on va entrenar amb el primer equip aleshores a Primera Divisió). Aquesta temporada que ja acaba va arribar al tram final a Mollet després de passar pel Rubí a Tercera Divisió.

La renovació de ‘Baby’ va ser considera pel president del club, Feliu Tura, «com el fitxatge més important de l’estiu». «Estem molt contents de que Baby hagi decidit continuar amb nosaltres«, va dir Tura. En aquest sentit Claudio Festa va remarcar «l’excel·lent plantilla» que s’està formant al primer equip. A més de ‘Baby’, el club també ha renovat Asier Cabaleiro, Sergi Díaz, Carles Mur, Miguel Donoso, Guillem Ramos, Dani Arquès i Rubén Sánchez. D’altra banda s’han fitxat a Ramón Suárez (defensa, Terrassa de Tercera Divisió), Edu Fité (davanter, Cerdanyola de Primera Catalana), Txema Buenache (migcampista, Ripollet de Primera Catalana), José Manuel Romero (davanter,CF Cerdanyola de Primera Catalana), Pol Flores (porter, Mataró de Segona Catalana) i Mario Marín (defensa, Rubí de Tercera Divisió). A més, del juvenil de Lliga Nacional pugen Àlex Ruiz, Néstor, Jerry, Maikel i Arroyo.

Arsegur continua com a principal patrocinador

Baby amb el responsable d'Arsegur, Antonio Aranda
Baby amb el responsable d’Arsegur, Antonio Arand

Paral·lelament a la renovació de ‘Baby’ el responsable d’Arsegur, Antonio Aranda, va rubricar la seva continuitatcom a principal patrocinador del club, de fet el nom d’Asrsegur continuarà a la samarreta del primer equip del CFMollet UE. «Ens agrada veure com es porta el CF Mollet UE. Es fa un gran treball amb la base, som el club referent al Vallès i per això creiem que és important ajudar a l’entitat», va explicar Aranda, i va afegir, «confiem en molts més èxits esportius la propera temporada».

Arsegur és una empresa líder en el seu sector de més de 20 anys de Mollet del Vallès que disposa dels millors serveis i productes respecte la seguretat i privacitat d’edificis i controls d’accessos.