Baixem el teló

La temporada a la Primera Catalana finalitza aquest diumenge pel Primer Equip. Els de David Ortiz rebran diumenge a les 12h al Masnou, equip que es juga les garrofes a la zona baixa, buscant tres punts per tancar bé el curs a casa.

Jornada diferent, a més, perquè serà l’últim duel de David Ortiz com a tècnic del club (180è partit oficial) i el comiat d’Iván Serrano, que jugarà el seu últim partit abans de penjar les botes (57 en el club). Per tant, animem a tots els aficionats a que s’acostin a acomiadar a dos homes que ho han deixat tot pel club.

El Masnou, dirigit per Juan Carlos Torres, es juga a Mollet les últimes opcions de permanència. Tot i trobar-se fora del descens directe, els descensos compensats fan perillar els masnovins que, per evitar-ho, haurien de guanyar aquí, esperar que el Sant Cugat no passi de l’empat a Llagostera i que el Girona ‘B’ perdi a Manresa.

Per aquest partit, el tècnic tindrà les baixes de Suli i Aleix Domínguez per lesió.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

DOS FINALS AL FUTBOL BASE

Per a tots els equips de la nostra base (exceptuant Juvenil D i Escola), també finalitza la temporada aquest cap de setmana. Dos d’ells, el Prebenjamí A i el Cadet B tenen cites importants per a les seves aspiracions.

El Prebenjamí A, dirigit per Álex Vega, rep dissabte a les 12h al Sant Celoni, equip contra el qual es juga el títol de lliga i al que haurà de superar per dos gols de diferència en l’enfrontament per tal de proclamar-se campió.

Per la seva banda, el Cadet B, que dirigeix José Ramón Camacho, rebrà diumenge a les 19h a l’Igualada per tal de buscar la ansiada permanència a la Preferent. Per tal d’assolir l’objectiu, haurà de vèncer als igualadencs i esperar que la Bordeta de Lleida no guanyi el seu partit.

Per tal d’aconseguir dues victòries, demanem a l’afició que s’acosti a les graderies del Municipal dels Germans Gonzalvo i animi als nostre jugadors en aquestes cites claus. Amb vosaltres serà més fàcil! #vamosrojos