Benjamí A. Inici il·lusionant

El Benjamí A ha començat la temporada 2019 – 2020 a un nivell competitiu molt alt, fet que permet al conjunt dirigit per Néstor Gonzalo ocupar la 4a posició del Grup 7 de Primera Divisió Benjamí-7 amb 10 punts, a només 2 dels líders. El futbol mostrat fins al moment era un dels objectius que l’entrenador molletà s’havia marcat a principi de curs, «abans de començar la temporada ens vam proposar dos reptes, el principal era que els nens aprenguin i millorin durant aquest any, i el segon era estar el més a dalt possible a la classificació, i crec que de moment estem complint ambdós, ja que s’està veient una evolució en els jugadors, i com a equip estem a la part alta de la lliga».

El grup 7 està format per 16 equips, i la igualtat està sent la tònica predominant, ja que qualsevol equip pot guanyar a qualsevol rival. Pel que fa a la lliga, Gonzalo destaca que, «és una lliga molt competitiva i igualada, i això és bo pels nens, ja que d’aquesta manera han de jugar el millor possible per aconseguir resultats positius, i així anar millorant dia a dia».

Respecte a la metodologia de joc, el responsable tècnic del Benjamí A explica que «entrenem 3 dies a la setmana, i organitzem els entrenaments dia a dia, així doncs, els dimarts aprofitem que entrenem al camp annex 1 per centrar-nos en aspectes més individuals i més tècnics, els dijous preparem diferents aspectes de cara el partit del cap de setmana, i els divendres entrenem jugades a pilota aturada i finalitzacions cara porteria».

El preparador molletà confia en els seus jugadors, tot i això, els exigeix que competeixin a cada partit «sobretot els hi demano intensitat i compromís, això per mi és innegociable». Alhora, Gonzalo se centra a potenciar el màxim possible dels seus jugadors, «en general intentem que creixin en tots els aspectes, que aprenguin a ser complets i millorar per l’any següent ser millors jugadors, sempre des d’un punt de vista que els nens s’ho passin bé i gaudeixin del futbol».

Aquest diumenge a les 10.00h, el Benjamí A rep al Germans Gonzalvo un CE Sabadell C que tanca la classificació amb 0 punts, «no han començat bé la temporada i això podria indicar que serà un partit fàcil, però no ens hem de confiar, hem de sortir per totes si volem continuar amb la dinàmica actual».

#vamosrojos