Benjamí G. Treballar i competir

El Benjamí G, entrenat per David Castro, ha encetat el seu primer any a la categoria competint en els partits que ha disputat del grup 41 de Tercera Divisió, i seguint l’objectiu marcat a principi de temporada per l’entrenador de l’equip: «Sabent que hi ha força equips de 2n any al grup, ens vam marcar l’objectiu de competir i situar-nos entre els 6-7 primers classificats. De moment ho estem complint, i si seguim treballant com estem fent, té pinta que complirem el que ens vam proposar».

Després de 7 jornades, el Benjamí G suma 12 punts, fet que el permet situar-se en 7a posició, a només 1 punt de la 5a plaça. Una de les claus de l’equip és la seva fortalesa defensiva, demostrant-se en el fet que només han rebut 16 gols. Pel que fa a la lliga, Castro declara que «és una lliga marcada molt pel tema físic, i nosaltres patim en aquest aspecte perquè som petits. El nostre joc es basa en la combinació, i això fa que puguem guanyar els partits per la nostra tècnica, però l’important és que estem competint tots els partits, i aquests es decideixen per petits detalls».

Pel que fa a la metodologia d’equip, l’entrenador molletà destaca que «la major part dels entrenaments és amb pilota, i busquem molt el toc de pilota, i la sortida des de porteria en bloc, que participin els nens. Tots els entrenaments són de joc real, és a dir, que els nens hagin de prendre decisions, i després es corregeixen els possibles errors, ja que això els ajuda molt a fer un millor joc, i al cap de setmana, fer un millor partit«.

Per a Castro és molt important donar-ho tot a la gespa i aplicar al partit el que es practica als entrenaments, «el que exigeixo als nens és esforç i fer cas al que dic. Mai diré res dolent per fallar un gol o per fer alguna errada en el partit, ja que sobre els aspectes del joc he de respectar el que fan perquè després ells sols ja s’adonen d’on han comès l’errada».

Aquest dissabte a les 10.00h, el Benjamí G rep la visita d’un Olímpic La Garriga que ocupa la 12a plaça a la taula classificatòria i que només suma 3 punts. Tot i això, Castro creu que el partit es decidirà pels petits detalls: «com nosaltres, són un equip de 1r any, així que físicament estarem igualats. Tot i trobar-se a la zona baixa no encaixen gaires gols, així que serà un partit igualat i complicat perquè ells seran més defensius, costarà arribar a porteria, però nosaltres anirem pels 3 punts per seguir en la bona línia en què estem».