Benjamí H. Millora progressiva

El Benjamí H entrenat per Joel Díaz es va marcar un objectiu clar abans de començar a competir al Grup 43 de 3a Divisió, aprofitar aquesta temporada per aprendre i assolir els conceptes que els permetés ser grans jugadors al futur: «A principi de temporada ens vam marcar un únic objectiu, millorar, millorar i millorar, ja que la nostra intenció era que es veiés una evolució en els nens». Alhora, l’entrenador molletà es va marcar un 2n objectiu, que els seus jugadors es divertissin tant als partits com als entrenaments, «no s’ha d’oblidar que són nens, i és important que s’ho passin bé tant als entrenaments com als partits, i se’ls veu il·lusionats i contents i amb ganes de jugar els partits».

Inicialment, el Grup 43 estava composat per 16 equips, però 1 dels equips participants va decidir abandonar la competició un cop iniciada la temporada, deixant el grup amb un total de 15 equips. A la lliga s’observen 2 blocs ben diferenciats d’equips competint per objectius diferenciats, doncs, els conjunts de la part cadavantera del grup estan formats per nens de 2n any, mentre que els equips que conformen la zona baixa de la competició estan formats per jugadors de 1r any. Precisament, l’aspecte de l’edat és el que està determinant les posicions dels equips per a Díaz, «les primeres jornades van ser difícils perquè ens va tocar jugar amb equips de 2n any, molt més grans que nosaltres físicament, i ens va ser difícil jugar contra ells, però ara estem jugant millor perquè juguem contra equips de la nostra edat. S’està notant una millora en el nostre joc i se’ns veu millor treballats, i això és el que busquem, que els nens evolucionin».

Pel que fa a la metodologia, el responsable tècnic del Benjamí H no oblida l’objectiu marcat a principi de temporada: «Als entrenaments intento sobretot que s’ho passin bé i faig molts exercicis de pilota, així que a través de jocs, rondos, possessions,… perquè agafin confiança en ells mateixos i així després els partits els hi siguin més fàcils». Díaz però, no oblida l’exigència de la competició així que sempre demana als seus jugadors  «que corrin, si corren tot serà molt més fàcil, independentment del rival, per això jo només vull que corrin i ho donin tot».

La propera jornada del Grup 43 de 3a Divisió es disputa el cap de setmana del 13 i 14 de Gener, però el Benjamí H descansa, ja que els tocava enfrontar-se a l’equip que es va retirar de la competició, així que Díaz aprofitarà les dues setmanes que té d’entrenaments fins al seu proper partit (dissabte 20/01 a les 10.00h.) al camp de La Llagosta, «els nens estan amb moltes ganes de jugar aquest partit ja perquè estem en una bona dinàmica ara mateix, així que anirem al camp de La Llagosta a intentar endur-nos la victòria cap a Mollet».