Bernat Mosquera, nou entrenador del Juvenil A

Bernat Mosquera (dreta) acompanyat del director esportiu, Paco Barrero (esquerra).

Bernat Mosquera serà l’entrenador del Juvenil A 2017-18. El tècnic santcugatenc substitueix a Kiku Parcerisas, que va comunicar al club fa unes setmanes que no continuaria a l’entitat.

El nou entrenador arriba procedent del Juvenil A del Júnior, que competeix a la categoria Preferent i amb el que, actualment, ocupa la sisena posició al grup 3. Les deu últimes temporades ha estat combinant la direcció de l’equip cadet i del juvenil de l’equip de Sant Cugat. «Tinc molta il·lusió. És un repte nou per mi, debutant com a tècnic a la categoria. Buscarem fer molt bé les coses», destaca Mosquera.

Ja en plena confecció de la plantilla de la temporada que ve, coneixent que l’equip continuarà un any més a la Lliga Nacional, club i tècnic treballen per fer un equip competitiu per tornar a afrontar una nova temporada en una de les categories més exigents. «Ja sabem que és una lliga molt igualada, amb tots els partits competits. Cada equip té el seu moment, bo o dolent. En quant a plantilla, ja conec els equips juvenils del club. Buscarem confiar amb gent de casa i portar-ne d’altres que puguin aportar coses», afirma el nou tècnic.

Benvingut i èxits, Bernat! #vamosrojos