Buscant la primera victòria

El Primer Equip visitarà demà dissabte el camp del Sant Cugat Esport a les 18h buscant sumar la primera victòria de la temporada i començar amb bon peu fora de casa, intentant mantenir la bona dinàmica adquirida lluny del Germans Gonzalvo durant el curs passat.

Després de l’empat el passat cap de setmana a casa davant del San Juan Atlético Montcada, l’equip voldrà sumar el primer triomf fora de casa. L’equip molletà va ser un dels millors com a visitant durant el curs passat, amb només cinc derrotes. «Evidentment volem intentar matenir aquesta dinàmica. Hem de continuar sent sòlids defensivament i ser eficaços a davant. L’equip n’és conscient, però no ens hem d’oblidar que sobretot ens hem de fer forts a casa», explica el tècnic.

El rival, dirigit per José Alcaraz, també és un dels nouvinguts a la categoria, ascendint des del grup 4 de la Segona Catalana. En el primer partit del campionat, els santcugatens van empatar a 1 al camp del Martinenc. «És un equip que s’ha reforçat molt. Té gent amb molta qualitat a la part alta, com Didi o Rubén. Volem aconseguir la primera victòria per fer bo el punt del cap de setmana passat», afirmava Ortiz.

Per aquest partit, David Ortiz no podrà comptar amb Edu Ranchal, que continua amb molèsties al turmell de la cama dreta.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos