Cadet A, Benjamí A i Benjamí B protagonistes del futbol base

El futbol base va començar a entrenar a ple rendiment la setmana anterior i ja són molts els conjunts que han encetat el ritme de partit. Això sí, tenint ben present que ara cal preparar-se durant la pretemporada. El cap de setmana tres equips van participar amb èxit en diferents tornejos de prestigi com van ser el Cadet A, Benjamí A i Benjamí B. Tots tres van disputar campionats a Manresa, mentre que els dos benjamins ho van fer en el torneig del Ginàstic de Manresa, el Cadet A ho va fer en el del Centre d’Esports de Manresa.

El Cadet A va disputar amb èxit el torneig del Centre d’Esports de Manresa disputant partits contra Deportivo de la Coruña, Sevilla o Real Madrid. De fet, els cadets van perdre a vuitens de final contra el Sevilla i van lluitar pel 9è lloc contra el Real Madrid -la imatge de portada correspon al final del partit entre els cadets del club i del conjunt blanc-. Van perdre contra els madrilenys, però van deixar una bona imatge. «Va haver bon ambient. Va anar bé el torneig per anar agafant ritme i minuts a les cames. També per provar algun jugador i anar perfilant ja l’equip de cara a l’inici de lliga», remarca l’entrenador del Cadet A, Marc Castellsagué. De fet, el Cadet A va passar a la segona ronda després de superar amb èxit la fase de grups, però entre els conjunts catalans que no van passar van fer una competició de consolació i va guanyar-la el Castelldefels, precissament conjunt que els cadets molletans van guanyar en la fase de grups.

Pel que fa els benjamins, van participar al Torneig del Gimnàstic de Manresa. El Benjamí A va passar la primera fase de grups guanyant equips com el Sistrells i el Sant Andreu B, però a vuitens de final van perdre contra el Sant Cugat. Mentre que el Benjamí B van pasar també la fase de grups, però van perdre a quarts de final. Tots dos equips fent un bon paper i oferint un bon nivell.

Tot plegat, tots tres equips preparen l’inici de lliga. El Cadet A disputa al grup 2 de Preferent; el Benjamí A juga al grup 2 de Preferent; i el Benjamí B al grup 8 de Primera.