Cadet B. Aspirant a tot

El Cadet B entrenat per Francesc Creus i Rafa López ha iniciat el grup 7 de Primera Divisió Cadet amb un ple de victòries després de 6 jornades. Aquest inici segueix l’objectiu que els entrenadors es van marcar abans del 1r partit de la temporada: «estant en el Mollet, i sabent on han d’estar les categories, vam marcar-nos recuperar la plaça a Preferent, que és on s’havia estat l’any passat». Tot i tenir un objectiu ambiciós, els preparadors molletans tenen els peus a terra, «sabem de la dificultat que el nostre objectiu té, i més en una lliga on hi ha 6 – 7 equips que aspiren al mateix».

El balanç actual del Cadet B mostra un equip compacte amb una bona efectivitat ofensiva (21 gols a favor), i segur en l’aspecte defensiu (5 gols en contra), fet que permet a l’equip molletà liderar el seu grup en solitari. Tot i els registres actuals de l’equip, Creus destaca la igualtat que regeix a la lliga, «com he comentat abans, hi ha un gran nombre d’equips que tenen l’objectiu de pujar de categoria, així que caldrà suar de valent perquè estem en una de les lligues més complicades de Cadet de Primera».

Pel que fa a la metodologia d’equip, l’entrenador molletà destaca que «ens agrada molt fer anàlisi del rival contra qui juguem, i a partir d’aquí, modifiquem la setmana d’entrenaments per treballar uns conceptes o altres, i ser superiors a partir del nostre treball».

Els responsables tècnics de l’equip tenen molt clar en què destaca el seu equip, i què cal potenciar en els seus jugadors: «som un equip que té molta força, físicament som superiors a molts equips, però després hi ha coses que s’ha de treballar tàcticament, ja que si volem que els jugadors tinguin un gran recorregut en aquest club, hem de mirar el futur, i treballar-los perquè arribin a Juvenil amb el millor nivell possible».

Aquest diumenge, i, a partir de les 16.30h., el Cadet B visita un Parets que es troba en la 12a posició amb 4 punts. Tot i enfrontar-se a un rival de la zona baixa, Creus no vol que els seus jugadors abaixin la guàrdia: «aquesta setmana hi ha hagut un exemple clar de la igualtat que hi ha la lliga, ja que un dels equips que aspira clarament a pujar a Preferent, ha punxat contra un dels equips de baix, així que no ens podrem fiar del Parets perquè des de l’últim fins al primer classificat poden rascar punts, i és important que seguim amb la dinàmica actual d’estar endollats cada setmana per seguir a dalt».