Cadet B i Infantil B són campions de lliga!

El Cadet B al Germans Gonzalvo
El Cadet B al Germans Gonzalvo

 

L'Infantil B al camp del Bigues
L’Infantil B al camp del Bigues

Doble alegria aquest cap de setmana al camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet. El Cadet B i l’Infantil B es van proclamar campions de lliga i pugen de categoria. Els cadets a Preferent, després de guanyar a la Sabadellenca (1-0), i els infantils a Primera després de la golejada a domicili a Bigues (0-6).

El Cadet B portava setmanes a l’espera de cantar el crit de campions. L’alegria va ser màxima un cop l’àrbitre va xiular el final de partit dissabte al camp del Germans Gonzalvo. El gol d’or de Marc Pilar va donar el campionat del grup 7 de Primera i el bitllet cap a Preferent, categoria on ja hi és el Cadet A. Una temporada impecable amb un títol assolit a falta de disputar les dues darreres jornades.

Pel que fa a l’infantil B no va patir gens a Bigues i fins i tot es va donar un festival de gols, 0 a 6 a domicili. Un èxit pels molletans que són campions del grup 36 de Segona, i ara pugen a Primera. De fet, a Primera hi havia l’Infantil A que enguany també ha pujat i ja estan a Preferent.

Tot plegat, moltes felicitats als dos conjunts que són campions de lliga merescudament. Moltes felicitats!