Cadet D. Superant expectatives

El Cadet D, dirigit per Josep Amor, va encarar aquesta temporada amb un únic objectiu, millorar. «A principi d’any ens vam proposar enfocar aquesta temporada amb l’objectiu de formar els jugadors, fent exercicis cada cop més físics perquè ja són cadets, però sempre amb la pilota com a protagonista». El responsable tècnic del conjunt molletà, que aquesta temporada competeix al Grup 40 de Segona Divisió no es va proposar cap objectiu pel que fa a la taula classificatòria, «inicialment, no ens havíem plantejat cap objectiu respecte a la competició, i ha estat a mesura que ha anat avançant la temporada que hem anat veient el nostre propi nivell».

En un principi, el Grup 40 de Segona Divisió Cadet havia d’estar compost per 15 equips però 1 dels conjunts participants es va retirar abans d’iniciar la competició, deixant finalment la lliga en 14 equips. Començada ja la segona volta, el Cadet D es troba en 8a posició sumant 22 punts, lluny de la zona baixa i competint per escalar posicions. Pel que fa al grup, Amor declara que, «hi ha 2 equips molt forts, que estan per sobre la resta i tenen l’objectiu clar de pujar, i després estem els altres, que tenim un nivell similar i els partits estan disputats i es pot competir bé. Si aconseguim mantenir-nos en aquesta zona, serà tot un èxit».

Pel que fa a la metodologia emprada, el tècnic molletà destaca que, «som 11 jugadors, i això ens limita més a fer jocs de possessió, conservacions, i si fem alguna cosa física, ho fem molt separat perquè no podem fer sortida de pilota o pressió perquè ens falten efectius per entrenar, i això lògicament, es nota als partits. A mesura que fem conservacions, anem fent també xuts a porteria i finalitzacions».

Per a Amor és important no abaixar els braços davant les adversitats, i competir en tot moment, «els rivals que ens trobem cada cap de setmana són molt durs, i intentem competir i donar la cara. De moment, l’equip està responent per sobre les seves possibilitats, ja que a priori els equips contra els quals juguem són millors que nosaltres, però plantegem bé els partits, els hi fiquem les coses difícils, i així és com aconseguim tirar els partits endavant i puntuar».

Amor destaca les particularitats del seu conjunt, «hem sento més còmode tenint la pilota i atacant, ja que descanses més perquè si has d’estar pendent del rival, pateixes més en tot moment. Tenint 11 jugadors, i que cada setmana vingui 1 infantil amb unes característiques particulars, fa que no puguem fer un joc tant ofensiu com ens agradaria i ens obliga a jugar a la defensiva i a intentar no tenir la pilota i buscar els espais«.

La propera jornada el Cadet D visita un dels conjunts més durs del grup, un Lliçà de Vall que ocupa la 2a posició amb 39 punts. De cara al partit, el responsable tècnic de l’equip declara que, «el més important aquesta setmana és mentalitzar-nos de no deixar-se anar perquè en partits així ja estem pensant en la golejada perquè ens enfrontem a un equip que cada setmana guanya per bastant, així que intentarem competir-lo al màxim, com vam fer contra el 3r classificat. Això és també un treball psicològic que hem d’afrontar i tant podem encaixar una derrota per 4 o 5 gols, com venir-nos amunt i guanyar».

D’aquí a final de temporada, Amor espera, «en primer lloc, que els nens continuïn treballant, millorant, venint a entrenar i passar-ho bé, i després, si tot això ve acompanyat de resultats similars als de la primera volta, on vam aconseguir 16 punts, perfecte, i si no ve acompanyat de resultats, que almenys es vegi una evolució en ells».