Cadet E. Inici il·lusionant en un any ambiciós

El Cadet E ha iniciat la temporada amb bon peu al grup 38 de la seva categoria. L’equip dirigit per Carlos Garcia és colíder gràcies als 6 punts que ha sumat en les 2 jornades disputades fins al moment. «Des del principi ens vam marcar l’objectiu d’ocupar les places capdavanteres, ja que tenim grans jugadors, i si aconseguim convèncer a tot l’equip, estic segur que aconseguirem estar a dalt».

El grup 38 està format per 16 equips, on els 5 primers conjunts estan empatats a 6 punts, i el fet que determina la posició actual és el goal-average. Pel que fa a la lliga, Garcia destaca:  «estem a 2a divisió i tots sabem com són aquestes categories, hi ha diferents nivells dins la lliga, potser nosaltres tenim un nivell de primera, però al final s’ha de competir tots els partits, ja que fins i tot l’equip que creus que serà més fluix et pot complicar el partit, i més en aquestes lligues, on 3 punts et fan perdre la lliga».

Pel que fa a la metodologia de joc, el responsable tècnic del Cadet E explica que «enfoquem els entrenaments en el tema coordinatiu, i un dia fem sessió de vídeo. Els entrenaments varien depenent del concepte que volem treballar, i de l’enfocament que li donem a l’equip contrari. També intentem que els nens assimilin tots els conceptes que puguin, ja sigui transicions, basculacions… perquè al final ells tinguin una projecció, i l’any que ve puguin comptar amb més categoria, fer un salt de qualitat, i ser millors jugadors que ara».

El preparador molletà confia en els seus jugadors, tot i això, els exigeix que competeixin a cada partit «potser la falta de competitivitat en certs moments de partit, on es veuen molt superiors, fa que es relaxin, però per progressar, ells mateixos s’han d’exigir, tant en l’apartat individual, com en el global».

Aquest dissabte a les 16.00h, el Cadet E rep la visita del Ripollet, un dels equips cridats a estar a dalt «precisament és l’equip que creiem que pot competir més amb nosaltres juntament amb el Montmeló i el Montcada, que som els equips que anem primers. És un equip fort, dur, que com nosaltres marca molts gols, i al final aquests partits es decideixen al camp, però jo estic convençut que els meus jugadors sortiran al 200% com fan sempre, i ens endurem el partit».