Cadet – Infantil Femení. Treballar per millorar

El Cadet – Infantil Femení de Souhila Mhamdi, que aquesta temporada competeix al Grup 2 de la categoria Cadet-Infantil es troba a mitja taula amb 13 punts, fent bo l’objectiu marcat per l’entrenadora molletana a principi de temporada, «de cara a aquest any volem que les nenes aprenguin tota la base del futbol i que ho apliquin als partits». Segons la responsable tècnic de l’equip, «crec que sí que ho estem aconseguint, però hem de continuar entrenant per millorar en els aspectes on més fallem».

Originalment, el Grup 2 de la categoria estava compost per 16 equips, però 1 dels conjunts participants va decidir retirar-se de la competició, deixant finalment el grup en 15 equips. Els 13 punts que porta el conjunt de Mhamdi, fa que l’equip ocupi una vuitena posició que permet a les noies del Cadet – Infantil es trobi a mitja taula. Referent a la lliga, l’entrenadora molletana declara que, «a excepció de 4 equips que sí que són més forts, és una lliga força igualada, i els partits els marquen els detalls com la intensitat o la lluita fins al últim minut».

Pel que fa a la metodologia, Mhamdi planifica els entrenaments buscant el màxim rendiment en les seves jugadores, «els entrenaments els comencem amb exercicis de càrrega física perquè així elles vagin agafant el ritme necessari per aguantar els partits, i després ja fem els exercicis de pilota, ja sigui de toc o de xut, i a la part final de l’entrenament ens centrem en el tema partit i la tàctica que els hi marco».

Per a l’entrenadora del Cadet – Infantil Femení és fonamental esforçar-se sobre el terreny de joc, «per a mi és innegociable que corrin i que lluitin la pilota, perquè si et quedes mirant com juguen les contràries i no fiques ganes, ja tens el partit perdut. Intento inculcar-los-hi aquesta idea als entrenaments perquè així sigui més fàcil complir-ho després al partit».

Aquest diumenge a les 12.00h. el conjunt de Mhamdi té el repte d’assaltar el camp del Santa Susanna, segon classificat del grup, un partit al qual la responsable tècnic de l’equip ha volgut centrar esforços, «per a aquest duel he canviat els entrenaments d’aquesta setmana, de manera que elles estiguin preparades per al partit, ja que no em va agradar la imatge que vam donar al últim partit perquè no es va aplicar el que practiquem entre setmana, així que la intenció és practicar el que els ensenyo quant a toc de pilota, avançar ràpidament, i adaptar-se al partit per poder competir de tu a tu a un rival difícil».

D’aquí a final de temporada, Mhamdi es marca dos propòsits a sumar a l’objectiu principal, «guanyar el màxim de partits possibles,  i sobretot, treballar per millorar el nostre joc, en especial l’apartat tàctic, ja que en categories més grans és un punt clau».