Canvi a la banqueta del Juvenil A

Quim Ruiz Zorita pren el relleu d’Edu Reyes al capdavant del Juvenil A després que el ja exentrenador hagi presentat la seva dimissió al club avui. El nou entrenador de l’equip que milita al Grup 7 de Lliga Nacional Juvenil va començar la seva carrera a les banquetes als 14 anys entrenant a equips de futbol-7 al Sant Cugat, els seus primers anys com a entrenador de futbol-11 van ser al Cerdanyola i les últimes 4 temporades ha entrenat equips de categoria cadet i juvenil al Caldes, i aquesta temporada havia arribat al CF Mollet UE per a ser l’entrenador del Juvenil B però un cop Reyes ha decidit deixar l’equip, des del club s’ha optat per ascendir Ruiz Zorita a primer entrenador del Juvenil A.

El nou responsable tècnic del Juvenil A reconeix la il·lusió amb la qual ha rebut la notícia d’entrenar a l’equip de Lliga Nacional, «tot ha succeït ràpidament i la veritat és que m’ha fet molta il·lusió, ja que quan vaig venir a aquest club una de les meves intencions era fer un passa més en el tema de la docència futbolística i poder arribar a curt termini a entrenar el Juvenil A, s’ha produït ja, en 1 mes i poc que porto entrenant al Mollet i per tant estic molt content per la part que em toca i intentarem sortir d’aquesta situació negativa ràpid i amb moltes ganes de treballar i començar ja».

Pel que fa a la situació a la taula, Ruiz Zorita espera revertir-la l’abans possible, «s’ha d’intentar competir, l’equip porta uns partits que perd per la mínima i en alguns partits rebia gols en determinades situacions de joc, i això ho començarem a treballar ja i la intenció que tinc és que l’equip sigui molt intens, estaré molt darrere dels jugadors i competirem. Potser el joc no és gaire vistós al principi però és el que pensem que pot ser el millor per recuperar l’estat anímic dels jugadors».

A parer del nou entrenador molletà, la plantilla del Juvenil A pot tenir moviments per tal d’ajudar l’equip a assolir la permanència 1 any més a Lliga Nacional, «sí que és veritat que volem incorporar nous jugadors perquè la plantilla sigui la més àmplia possible perquè hi hagi més competència en els entrenaments i es guanyin el lloc dins la convocatòria. Així que no tanquem portes, si ve gent que ve a millorar el que tenim, endavant sigui».

Benvingut i èxits, Quim!

#vamosrojos