Canvis a l’organigrama del club

Francisco Barrero, nou director tècnic de Primer Equip i Juvenil A.

Francisco Barrero Alcaide assumeix la tasca de director tècnic del Primer Equip i del Juvenil A del CF Mollet UE en substitució de David Anglada. Com a director esportiu del futbol base, des de l’Escola fins al Juvenil B, es manté Dídac Vidal amb Marc Trasobares en la coordinació del futbol 7 i d’Álex Álvarez en el futbol 11.

David Anglada seguirà com a membre de la Junta Directiva de l’entitat com a responsable màxim de la logística, el manteniment i el material.

Barrero considera que «té per davant un repte engrescador que assumeix amb il.lusió i responsabilitat, conscient del que significa tenir aquest càrrec en un club tan qualificat com és el CF Mollet UE». Francisco Barrero, que ha jugat i entrenat a les categories inferiors del club, ha afegit que «la seva tasca és difícil perque tant el Juvenil A com el Primer Equip ja gaudeixen d’unes excel·lents categories i la funció ha de passar per intentar millorar-les».

En l’àrea de porters, Rubén Pellitero, de 23 anys, n’assumeix la coordinació. Ha jugat en clubs com l’APA Poble Sec, el Júpiter o el Gavà. Porta vuit anys com a entrenador de porters en diferents equips i escoles i està en posessió del títol d’entrenador Nacional. Pellitero s’encarregarà dels entrenaments del f-11 del club i Juanma González, que segueix al club, dels porters de f-7.

També es produeixen canvis a l’àrea de comunicació. Per motius professionals, i després de cinc anys al càrrec, abandona l’entitat José Luis Rodríguez Beltrán. El seu lloc l’ocuparà l’estudiant de periodisme i entrenador de l’entitat, Joan Tura Vico, que ja hi treballava. S’incorpora al Departament de Comunicació Xavier Ribas que s’encarregarà, entre d’altres, de la millora de les xarxes socials.