Canvis orgànics de cara a la temporada 18-19

La directiva del CF Mollet UE ha decidit reestructurar l’organització esportiva del club per afrontar la temporada 2018-2019 amb les millors condicions possibles, i per ajudar a l’equip de la nostra ciutat a fer un pas endavant. Ricard Sánchez ha estat designat coordinador general del club, i serà el responsable de controlar l’àmbit esportiu del club. Sánchez afronta aquesta nova etapa amb les idees clares, «amb aquest organigrama esperem professionalitzar el club, amb l’objectiu d’obtenir un millor rendiment qualitatiu del futbol base, i, amb la col·laboració de tots esperem ajudar el club a créixer».

Joaquim Ruiz, exjugador del CF Mollet UE, i, actual coordinador del CF Caldes, serà l’encarregat de coordinar les etapes de futbol-11, mentre que Eric López, actual entrenador de l’Aleví E i l’Infantil B del club, i excoordinador del futbol-7 del CF Montmeló UE, serà el responsable del futbol-7. José Aguilera continuarà sent el coordinador dels equips prebenjamins, d’escola, i dels equips femenins del club.

Pel que fa a aquesta nova estructura, Ricard Sánchez declara que, «hem optat per escollir 1 coordinador amb experiència per cada etapa i especialitzat en cada parcel·la, ja que creiem que amb la col·laboració de tots podrem oferir un millor servei al club i ser més propers tant als jugadors com als aficionats del nostre club».

organigrama

#vamosrojos