Cap de setmana intens amb el futbol base: possibles ascensos i una permanència en joc

escut_CFMolletUEÉs la darrera jornada dels compromisos de les lligues de la FCF i encara hi han moltes coses per decidir respecte el futbol base del club. Diferents ascensos i un possible descens està en joc aquest inici de juny. Tot seguit us fem un apunt:

– Dissabte matí:
El Benjamí B pot pujar a Primera si guanya dissabte (09.45 hores) al camp del Cercle Sabadelles. Els molletans han de ficar-se entre els 6 primers classificats i qui marca aquesta sisena plaça són els de Sabadell. Partit a cara o creu. Tan sols val la victòria.

El Benjamí E pot assolir l’ascens a Segona Divisió però abans de jugar el seu partit estarà molt pendent del Llinars – Canovelles del divendres (19.30h). Si perd el Llinars i el Benjamí E guanya al camp del Cànoves (dissabte, 10.00 hores) quedaria tercer classificat i asseguraria el tercer lloc que dóna el bitllet de l”ascens. Per cert, el Canovelles és el segon classificat.

L’Infantil C ja ha fet els deures de la temporada i toca esperar. Els molletans a la darrera jornada ja no juguen cap partit i els tocarà esperar el resultat del Canovelles per saber si pugen a Primera o no. El Canovelles rep al Llerona al seu camp (13.00 hores) i necessita guanyar per poder atrapar als molletans. Tan sols la victòria dels groguencs podria privar als molletans de l’ascens.

– Diumenge matí
L’Aleví B es juga la permanència diumenge contra el Calella al camp del Germans Gonzalvo (11.00 hores). Els molletans necessiten un empat per certificar la salvació de Segona Divisió. Un dia abans, el Granollers pot donar la permanència si perd o empata al camp del Manlleu (13.45 hores).

L’Infantil D pot ser campió de Segona i pujar a Tercera Divisió si guanya diumenge al camp del Cardedeu (12.00 hores). L’equip molletà confia en les seves possibilitats, tot i que el segon classificat el Sant Celoni pot donar una alegria el dissabte. El Sant Celoni juga dissabte al camp del Llinars (12.45 hores) i ha de guanyar sí o sí per forçar la victòria dels molletans.