Cap infant fora de joc al Torneig de Nadal de Mollet

A4 final CRJ 2012El CF Mollet UE participa per segon any consecutiu al Torneig de Nadal de Mollet que organitza l’Ajuntament del municipi. El campionat, que enfrenta als primers equips del CF Mollet UE, UE Molletense i UE Lourdes, tindrà lloc el proper 29 de desembre al camp municipal del Germans Gonzalvo. Enguany el torneig nadalenc serà més especial per tractar-se d’un campionat solidari per recaptar joguines pels infants on col·labora activament Creu Roja.

Amb el lema «Cap infant fora de joc» es vol recollir joguines pels infants per la campanya dels Reis de Creu Roja. Així per entrar al camp durant el Torneig de Nadal si portes una joguina serà gratuïta, o sinó s’hauran de pagar 3 euros per entrada. «Per primer cop el Torneig de Nadal serà solidari i estem força contents que així sigui.  Ajudarem en tot el que podem per recaptar el màxim de joguines», explica el vicepresident del club, Jordi Candela.

El Torneig tindrà lloc el proper 29 de desembre al camp municipal del Germans Gonzalvo on a partir de les 11.00 hores jugaran Molletense-Lourdes el primer partit de 45 minuts. A les 12.00 hores el perdedor dle primer partit jugarà contra el primer equip; i tot segut a les 13.00 hores el primer equip contra el guanyador del primer partit.