Carles Daví: «Encadenar 2 o 3 victòries consecutives ens donarien molta confiança»

carles_davíCarles Daví Mayol (Mollet, 1973) porta cinc temporades a la Junta Directiva del CF Mollet UE al costat del president Feliu Tura. El directiu és un flamant seguidor del conjunt molletà des de ben petit quan ja veia partits del CF Mollet al camp de Les Pruneres. Des de fa cinc anys però s’ho mira des de dins del club. En aquest cas després de viure dos ascensos amb el primer equip es mira amb experiència l’actual situació.
– Ja amb la primera volta feta, l’equip es troba a nou punts dels llocs d’ascens i a dos del decsens. Encara hi ha marge per assolir l’objectiu de l’ascens?
– Sense perdre de vista que estem a 2 punts del descens sóc optimista i considero que ens cal encadenar dues o tres victòries consecutives que donarien molta confiança a l’equip per afrontar la segona volta i ens permetria de ben segur arribar a les darreres jornades amb opcions d’ascens. Aquest equip es va crear per intentar l’ascens a Tercera Divisió i crec que hi ha la qualitat suficient per seguir-ho intentant.
– Hi ha confiança en l’equip, però el grup és força igualat… 
– La igualtat aquest any en el grup 1 és màxima, en tota la primera volta cap equip s’ha destacat. Costa molt guanyar els partits i qualsevol rival et pot donar un ensurt. En aquest moment hi ha una diferència d’11 punts entre l’ascens i el descens, això vol dir que els equips que siguin capaços de tenir una bona regularitat durant la segona volta del campionat de segur que seran a dalt lluitant per l’ascens.
– Al primer tram hi ha hagut un canvi de tècnic, com es valora la tasca feta fins ara d’Abel Mourelo?
– L’Abel Mourelo es va incorporar al club amb la intenció de canviar la dinàmica de
resultats que portàvem en el primer terç de la temporada i que no coincidien amb
l’objectiu de ser al capdavant de la classificació marcat amb l’anterior cos tècnic. De
moment no hem assolit la regularitat que buscàvem però confiem que el bon treball de
l’actual tècnic es reflectirà amb bons resultats durant la segona volta.
– La cirereta del club és el Juvenil A, va acabar la primera volta en llocs d’ascens a Divisió d’Honor…
– Cal anar partit a partit a partit i arribar a final de campionat amb totes les opcions sabent de la dificultat i qualitat del grup. Pel club seria una gran fita assolir aquest ascens a la màxima categoría i seria el fruit d’anys de treball cercant aquest objectiu.
– Enguany récord de conjunts amb 38. Com es gestiona? 
– El que més goig em genera de la tasca de directiu és arribar al Germans Gonzalvo, qualsevol dia de la setmana, caps de setmana i veure la quantitat de nens que entrenen i s’esforcen en el dia a dia dels seus equips. En aquest moment som referents a la comarca pel que fa a futbol base i ho hem de seguir essent per molts anys no només a nivell futbolístic sinó a nivell de transmetre uns valors i ser part de l’educació dels nens fora de la família i de l’escola.
– Són cinc anys com a directiu, quin és el seu balanç?
– El balanç dels 5 anys de la junta actual crec que és del tot positiu. Com a club som
referents al Vallès Oriental i hem creat una estructura professional molt important. Per això els fruits a nivell esportiu s’aniran concretant assolint màximes categories en el futbol base i intentant el somiat ascens a la Tercera Divisió.